Ofertele pentru produsul

 

Kaffia Forever Prestige Fierbător electric Moka 3/6 cești

479,77 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
cafeagourmet.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 479,77 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Forever: Forever Espressor moka, cafetiera moka

Forever Moka Electric (3-6) Espressor moka, cafetiera moka 289,99 RON Forever Moka Electric (3-6) Livoo DOD117N Espressor moka, cafetiera moka 249,99 RON Livoo DOD117N kamille 2601 Espressor moka, cafetiera moka 0,00 RON kamille 2601 Camry CR 4415 Espressor moka, cafetiera moka de la 117,99 RON Camry CR 4415
Descrierea produsului
Tip Electric
Capacitate rezervor de apa 0.17 l
Putere 480 W
Material canal de scurgere Metal
Capacitate 6 cani
Display Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Oala electrică Forever Prestige pentru moca este ajutorul perfect pentru orice iubitor serios de cafea. Dacă îți dorești cafeaua preferată chiar și în locuri în care nu poți folosi o cafetieră clasică, cum ar fi la cabană, pe drum sau la serviciu, vei adora acest ceainic.
Ceainicul Moka Forever Prestige este fabricat din aluminiu de calitate alimentară. Acest lucru vă permite să vă bucurați de toate avantajele pe care le au fierbătoarele moka din aluminiu. În timp, interiorul oalei va căpăta o patină care va conferi cafetierei o aromă frumoasă și va face cafeaua din ce în ce mai bună. Prin urmare, nu este recomandabil să spălați aparatul de cafea cu detergenți.
Oala moka Forever cuun singur buton este o versiune electrică a cafetierei moka clasice. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți prepara cu ușurință 6 cești de cafea espresso cu o cafea tare și delicioasă, dar prin intermediul reductorului practic inclus, cantitatea de cafea poate fi înjumătățită cu ușurință .
După ce cafeaua este preparată, funcția "Keep warm" (Păstrare la cald) este activată , iar fierbătorul păstrează cafeaua caldă. Ceainicul se oprește complet din funcționare după ce îl ridicați de la bază.
Parteainferioară a aparatului de cafea este echipată cu izolație termică, astfel încât ceainicul poate fi așezat pe masă imediat după ce a făcut cafeaua.
Ceainicul este utilizat exclusiv în rețea, nu pe aragazuri.

Număr de porții: 6 reduceri până la 3 căniDimensiuni: înălțime aprox. 26 cm, lungimea bazei aprox. 18,5 cm, lățimea bazei aprox. 12 cm.


Denumiri similare la Espressor moka, cafetiera moka Forever 120702 (6): 120702 6, 1207026


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.